Meteen naar de inhoud
SEO Amersfoort

SEO Specialist Amersfoort

Ook voor een SEO expert in Amersfoort ben je bij QR Media aan het juiste adres. Met zowel on- als off-page SEO ervaring en diverse websites in ons eigen beheer hebben wij de kennis in huis om jouw website goed vindbaar te maken via Google, Bing en Yahoo. Kwaliteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Je houdt dus altijd zicht op onze SEO werkzaamheden, zo bieden wij de beste service in Amersfoort.

SEO in Amersfoort

Hoewel digitalisering een groot goed is streven wij naar persoonlijk contact en ondersteuning waar dat nodig is. Heb je liever face-to-face contact met een SEO specialist in Amersfoort, dan kan dat gewoon. Omdat wij al onze SEO werkzaamheden echt vanuit Amersfoort oppakken weet je zeker dat je de juiste ondersteuning op het juiste moment krijgt.

On- en offpage SEO

Wie zich een beetje in SEO heeft verdiept kent wellicht de termen on- en offpage SEO. Bondig verwoord betekent het dat we aanpassingen maken aan de website (on-page), aanpassingen maken om je autoriteit te verhogen bij zoekmachines (off-page) of een combinatie tussen deze twee.

Samen met jou kijken we welke tactiek het beste aansluiten bij jouw wensen en budget.

SEO Tarieven

Wij zijn graag transparant en dat geldt ook voor onze tarieven. Voor al onze SEO werkzaamheden rekenen we daarom een bedrag van 65,- EUR per uur ex. BTW. Zo weet je als bedrijf uit Amersfoort altijd waar je aan toe bent. Voor sommige standaard werkzaamheden werken we met een pakketprijs, zo maak je geen onvoorziene kosten.