Meteen naar de inhoud

65 / uur

Zo, dat is duidelijk toch? Je maakt gebruik van al onze diensten voor slechts 65 euro per uur.
Ja, wij zeggen ‘slechts’, want daar krijg je een heleboel voor terug.

Persoonlijke aandacht

Wij houden van aandacht, dus geven we die ook graag aan onze klanten. Voor grotere opdrachten komen we gerust even kennismaken, zo weet je direct wie er voor je aan de slag gaat. Zo houden we de kwaliteit hoog en onze drempel laag.

Unieke content

Unieke content is belangrijk, zeker wanneer je je teksten wilt laten optimaliseren voor zoekmachines (SEO). De door ons geschreven content is altijd uniek en wordt op jouw verzoek volledig geoptimaliseerd. Voorbeeld nodig? Vraag om ons portfolio.

Specialisten in SEO

Wil jij het organische bereik van jouw website laten groeien? Onze SEO specialisten zitten voor je klaar! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van on-page én off-page SEO zorgen we ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt.

Indicatie nodig?

Zo’n uurtarief zeg natuurlijk niet zoveel zonder dat een urenindicatie. Om je een beeld te geven van het aantal uren dat we nodig hebben geven we je een klein overzicht van onze meest voorkomende opdrachten.

Blog 500-700 woorden

Inclusief SEO en research
3-5 uur

Landingspagina

Inclusief SEO en research
3-6 uur

Persbericht

Op basis van aangeleverde informatie
2-5 uur

Website 5 – 10 pagina’s

Op basis van aangeleverde informatie
10-20 uur

Waar wacht je nog op?

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken bij het vullen van je website, neem dan vooral even contact met ons op. De eerste stap is het moeilijkst, de rest gaat praktisch vanzelf.